top of page

Utbildningar & föreläsningar

PRIMAL DAY - Väck livet i dig

Känner du dig fast och överväldigad i vardagens ekorrhjul? Har du svårt att stanna upp, känna efter och hitta tillbaka till lugnet? Människan är inte stöpt efter det moderna samhällets förutsättningar. Konstant stress, osund produktivitet och stillsamhet har gjort att vi har tappat kopplingen till naturen och oss själva.

Väck livet och energin inom dig under min Primal Day. Ät likt dina förfäder, kliv upp med solen, hitta din andning och återfå kopplingen mellan naturen och ditt inre. Ta sedan med dig kunskapen och erfarenheterna till din vardag.

Företag

Både produktivitet och kreativitet för de anställda korrelerar med deras hälsa. Hälsan i västvärlden rasar drastiskt och många företag blir lidande av sjukskrivningar och alla möjliga hälsoproblem. Hur ska ett företag kunna bedriva en verksamhet med goda resultat om de anställda inte har optimal hälsa?

Jag hjälper företag och deras anställda att återta sin hälsa med hjälp av bortglömda naturliga metoder.

Utbildningar

Träning på plats ute hos er!

Idrottslag/klubbar eller för dig som är atlet och behöver proffs-hjälp.

Hälsa, halv/heldag ute i naturen.

Lär dig andas rätt, meditera och prova på kallbad.

Fokus på att hitta dig själv och komma ned i varv.

 

Föreläsningar

Träning, nutrition och mindset.

Hälsa och välmående.

Moderna människan vs urdjuret

"Jag tycker Isak som instruktör är förmedlade helt rätt känsla. Workshopen kändes jordad och insiktsfull."

"Tack för din session idag Isak. Det var guld värt för mig att få följa med."

"Jag som vaknade lite på fel sida fick det lugn i kroppen jag sökte. Jag kände mig genom-stretchad och harmonisk efteråt. Uppskattade att vara utomhus och nära naturen."

"Jag tyckte upplägget var perfekt, inte för avancerat och alla komponenter för en bra start på dagen fanns med (både kallbad och meditation). Tack för en härlig upplevelse!"

"Jag har inte yogat mycket innan så hade egentligen inga förväntningar då jag inte har någon erfarenhet av det. Men jag fick verkligen upp ögonen för hela grejen och vill fortsätta framöver!"

"Lärorikt och uppskattat! Isak är en frisk fläkt, väl värt ett besök. Återkommer gärna!"

Event

Kontakt mig
bottom of page