top of page

ditt mindset avgör allt

Jag har insett att jag behöver ta tag i min hälsa och mitt välmående. Därför har jag under den senaste tiden gått till Isak Löfquist. Isak har lärt mig att meditera och hitta nya rutiner i vardagen, där vi har jobbat med att hitta en hållbar kosthållning och ett bra träningsprogram. Med hjälp av Isak har jag lyckats kicka igång nya bra vardag som jag kommer ta med mig framöver. Bland annat morgonpromenader, meditation, en bra frukost och så mycket mer! Jag kan verkligen rekommendera alla att ta kontakt med Isak, han är en härlig kille som är kunnig och genuint intresserad av att hjälpa, han är lyhörd och väldigt lätt att prata med. Tack Isak för all ny kunskap, motivation och glädje du gett mig, du har väckt liv i gubben!

Anders Wikberg

Vad förväntas du uppnå?
En större medvetenhet.

Meningsfullhet.

Struktur och bra rutiner.

Du lär dig nyttja tiden och bli tidseffektiv. Skapa egentid.

Balans i livet. Få ihop vardagen.

Bättre relationer och omge dig med rätt människor.

En bättre hälsa med mer energi samt ork och motivation att göra saker.

Du kommer utvecklas psykiskt, fysiskt och emotionellt.

-- Uppnå din fulla potential --

 

Vad gör jag?
Jag ger dig vägledning via trygghet och kunskap.

Jag kommer vara ditt bollplank som du kan diskutera allt med.
Jag kommer vara lyssnande, förstående och supportande.

 

För vem?
Det här passar för dig som drömmer att ha mer tid till det du brinner för, för dig som vill ha en bättre hälsa med mer energi, eller för dig som vill börja med något helt nytt men inte riktigt vågar ta steget.

 

Vad krävs?
Det enda jag kräver av dig är att du är öppensinnad och vågar prova nya saker. Det är nyckeln.

Väck livet i dig - 12 veckor

IMG-6402.jpg

3249 kr  / månad

Boka ett kostnadsfritt första samtal med mig - för att ta reda på om jag är rätt person att coacha dig.

Coaching individuell

IMG_0224.JPG

995 kr / h

Du väljer hur många tillfällen vi ska träffas på samt hur ofta.

Vad får jag vid "Väck livet i dig - 12 veckor"?

Coaching sessions - 6 st 60 min

Här träffas vi antingen fysiskt eller online. Vi pratar om dina målsättningar och vad dina ambitioner är, vad du behöver göra för att ta dig dit. Samtalet är alltid helt öppet och det kan som klient vara skönt att få prata av sig.

Veckouppdatering

Varje vecka skickar du en utförlig uppdatering för att se hur din hälsa utvecklas och om du kommer närmre målen som vi sätter under våra coaching-samtal.

Daglig support

Du kommer ha möjlighet att skriva direkt till mig. Jag besvarar dina funderingar du har kring livet och dina mål, samt hur du bör tänka kring nutrition eller kring olika hälsometoder. Likaså kan du alltid skicka videos när du tränar för att få feedback m.m.

Mer än 30 st unika hälsotips

Promenera barfota i naturen, kallbada, sola hela kroppen, ät inälvsmat, skippa blue light innan läggdags... Det finns många tips och trix för att optimera hälsa och med min coaching får du ta del av alla må bra-saker som den moderna människan tycks glömt bort.

Nutrition-plan + handlingslista

Med min hjälp får du utbildning inom nutrition istället för ett färdigt kostprogram! Du kommer få prova dig fram för att hitta just ditt sätt att äta på. Detta med hjälp av information från "Strukturera din kost" samt e-boken "Ät dig frisk". Du får också en handlingslista med tips på bra och riktiga råvaror.

Träningsprogram

Ett träningsprogram för dig som vill bemästra din kropp.

Jag periodiserar och specialiserar efter önskemål.

Nu får du två e-böcker kostnadsfritt (paketens värde 2995kr)

E-boken "Ät dig frisk!" om nutrition och tarmhälsa

Här finner du gedigen information som hjälper dig att en gång för alla läka din mage. Likaså får du läsa om hur du ska äta för att maximera välmående, minska oxidativ stress och inflammation.

E-boken "Bli stark - var redo för livet!"

E-boken handlar om träningsfilosofi och hur musklerna fungerar m.m.

Mycket mer..

Om du mot alla rimliga odds inte uppnår detta efter 12 veckor - kommer jag kostnadsfritt att coacha dig så länge du behöver för att uppnå det!! 

Boka möte
Kontakt
bottom of page