top of page

Utbildning & föreläsning

Utbildning - Träning

Med all erfarenhet inom gym och olika sporter vet jag vilka krav olika rörelsemönster ställer på kroppen.

 

Jag går igenom mitt sätt att träna och röra mig på, varför jag tycker det är så oerhört viktigt att träna styrka - i ett stort rörelseomfång, vikten av att röra sig naturligt och strävan efter att vara en "komplett atlet" som är redo för alla utmaningar.

Kontroll över ditt sinne och andning

Genom att träna ditt sinne kan du optimera både ditt välmående och din prestation. Meditation är ett effektivt verktyg som alla borde ha med i sin vardag.

Andning är källan till livet och det är få som kan göra det rätt. Genom att andas korrekt skapar du homeostatis i kroppen.

Med kontroll över sinne och andningen kommer du kunna utmana dig med kogntivia uppgifter, kyla, värme och andra fysiska påfrestningar.

Alla utbildningar riktar sig till både idrottsklubbar samt företag. Vid intresse går det också att boka för privatpersoner som grupp.

31.jpg

Föreläsning - Träning, kost & mindset

Varför är det viktigt att träna och äta på ett visst sätt? Varför är det avgörande med rätt tankar? Vad innebär det att vara "opti"?

Föreläsningarna handlar om mitt sätt att träna och äta, samt hur otroligt viktigt det är med rätt tankar.

 

Med bakgrunden inom biomedicin och idrottsvetenskap delar jag med mig av min unika approach på hälsa. Efter många års experimenterande och oändligt med "försök och misslyckanden" hjälper jag er att förstå innebörden av balans.

Isaks fem grundpelare - hur du får in dem i vardagen

Sömn, movement, introspektion, mat som medicin och naturen. Detta är en föreläsning om hur du får in de fem grundpelarna i vardagen

Det är enkelt att leva ett stressfritt liv när du åker iväg till din sommarstuga/hytt till fjälls/utomlands etc, men hur gör du egentligen för att leva väl hemma i vardagen?

Är du företag, idrottsklubb eller skola bokar du mig här.

Företag

Både produktivitet och kreativitet för de anställda korrelerar med deras hälsa. Hälsan i västvärlden rasar drastiskt och många företag blir lidande av sjukskrivningar och alla möjliga hälsoproblem. Hur ska företag kunna bedriva en verksamhet med goda resultat om de anställda inte har optimal hälsa?

Jag hjälper ditt företag och era anställda att återta er hälsa!

Jag skräddarsyn också utifrån era önskemål.

PRIMAL DAY - Väck livet i dig

Känner du dig fast och överväldigad i vardagens ekorrhjul? Har du svårt att stanna upp, känna efter och hitta tillbaka till lugnet? Människan är inte stöpt efter det moderna samhällets förutsättningar. Konstant stress, osund produktivitet och stillsamhet har gjort att vi har tappat kopplingen till naturen och oss själva.

Väck livet och energin inom dig under min Primal Day. Ät likt dina förfäder, kliv upp med solen, hitta din andning och återfå kopplingen mellan naturen och ditt inre. Ta sedan med dig kunskapen och erfarenheterna till din vardag.

BOKA
bottom of page