top of page

Om mig & företaget

Framtid, hopp, drömmar, visioner, må bra

Isak brinner för att inspirera och bidra till en mer hälsosam värld

"Ända sedan jag startade att arbeta som tränare 2016 har jag fullkomligt älskat att hjälpa andra människor att bli en bättre version av sig själv. Att få coacha en person och vara med när den utvecklas är en fantastisk känsla"

"Jag tror att den moderna människan har tappat kontakten med naturen och sig själv. Många är fast i ekorrhjuet med konstant stress utan att tillbringa någon som helst tid till det vi är skapta för. Om vi istället skulle gå ut - barfota i skogen, lära oss att andas ordentligt, våga uttrycka våra djupaste känslor, omge oss med likasinnade som lyfter oss - då kommer vi tillbaka till vårt stadie som lyckliga människor."

Mitt företag Isak Löfquist - Adventures & Health, arbetar med hälsa där jag hjälper dig med träning, nutrition och ditt mindset. 

Hälsa innefattar också allt från struktur i vardag, relationer, till att våga släppa normerna och göra din grej. Vi har regelbundna träffar, antingen fysiskt eller online. Som din tränare finns jag alltid tillgänglig för meddelanden från dig, där vi kan diskutera olika idéer och tankar, uppdatera träningsresultat och modifiera din kost m.m.. Läs mer här om mina tjänster - träning/nutrition eller mindset.

 

Jag utbildar och föreläser.

Utbildningarna innefattar allt från grundläggande träning till mer avancerade rörelsemönster. Likaså utbildar jag hur du tar kontroll över ditt sinne med hjälp av andning och meditation.

Föreläsningarna handlar om hälsa, nutrition och hur du lär dig ta hand om din kropp för att må så bra som möjligt. Jag föreläser också om att vi människor bör hitta tillbaka till naturen och det enkla. Att ständigt vara bombarderad med stimulin utan återhätmning är fatalt. Jag är säker på att det inte behövs så mycket som alla tror för att vara framgångsrik och lycklig. Läs mer här.

Mitt varumärke representerar trygghet och evidensbaserad kunskap, med nytänkande och unika approacher. Känslan jag vill förmedla är att alla har möjligheten att återta kontrollen över sitt liv, skapa en bra hälsa och leva utifrån sina grundvärderingar.

Jag strävar hela tiden mot att förkovra mig. Dels för att jag själv ska må så bra som möjligt, men också för att kunna bidra med mer till mina klienter.

Utbildningar och forskning

Erfarenheter inom Coaching

  • Onlinecoaching med träning, nutrition & mindset sedan 2019

  • Fystränare på Freeskigymnasiet - 2018

  • Tränare inom olika extrem-sporter (Freemovr m.m) 2016 - 2017

  • Personlig Tränare på flera olika gym sedan 2016

Boka ett kostnadsfritt samtal med mig för att ta reda på om jag är rätt person att träna samt vägleda dig!

Kontakta mig
bottom of page