top of page

Att ha en fungerande kropp som klarar alla olika utmaningar.

Uppdaterat: 16 sep. 2022

Fyfan vad det är roligt att prova något nytt - och klara av det rätt bra direkt. När ens fysiska förmåga gör det möjligt att klara av nya rörelsemönster eller fysiska utmaningar, bara för att du har tränat dig till en komplett atletisk kropp.


När sådana stunder uppstår njuter jag och blir stolt. Jag förstår samt påminns åter igen av hur viktigt det är att vara just komplett i sin fysik.


En komplett atlet är stark, uthållig, spänstig, mjölksyratålig, har god kroppskontroll, balans, rörlighet och f.f.a. en hjärna och ett nervsystem som är stabilt, kontrollerat, skärpt, och anpassningsbart.


Det är inte något som kommer över en natt, utan något som tar år att bygga upp - och som är en skapat av en disciplinerad livsstil med en konstant strävan att ta sig framåt.


Ett tag tränade jag enbart för att se bra ut, vilket såklart bättre att träna att inte alls. Men sen upptäckte jag att det var mycket roligare att träna för att bli bra på många olika saker - för att just kunna prova nya utmaningar. Att träna på detta sätt skulle jag säga är det allra bästa - både för din hälsa samt för att kunna leva livet fullt ut 🙏


Spring fort, spring långt, och spring i bergen (eller backar). Lyft tungt och f.f.a. lyft dig själv (kroppskontroll och gymnastik). Balansera, filosofera (hjärngympa), hoppa, klättra, skutta, och sluta aldrig utmana dig själv så länge du lever 👊


Stay strong people ✌❤


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page